elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini de licitació per a la reposició del mur de la platja de l'Ampolla de Moraira

  L'Ajuntament de Teulada ha tret a licitació les obres de reposició de mur, repavimentació i enjardinament a la platja de l'Ampolla, conforme a l'expedient núm.: 4298/2020.

  El contracte respon a la necessitat de reposar el mur de contenció derrocat pels efectes del temporal marítim del passat any. Una reposició que estava a l'espera de l'autorització per part de la Generalitat, a pesar que la reparació és competència de l'Administració Local.

  Per part seua, el pressupost d'execució dels treballs ascendeix a 104.595,76 € i té un termini d'execució de 2 mesos. No obstant això, entre els criteris d'adjudicació de les obres es valorarà la reducció del termini previst.

  Així mateix, al menor termini d'execució se sumaran altres criteris valorables per a l'adjudicació dels treballs. Entre ells, el menor preu oferit (60 punts) i el termini més gran de garantia de les obres (20 punts).

  El termini per a presentar les ofertes estarà obert fins al 31 de març de 2021. Tot empresari podrà presentar fins hui la seua proposició, encara que quedarà condicionat a la presentació d'una sola proposta.

  Pujar