18 de gener de 2021 18/1/21

Música, pintura i llibres per al mes de març a Teulada Moraira

Música, pintura i llibres per al mes de març a Teulada Moraira - (foto 1)

  L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la seua Regidoria de Cultura, ha preparat una extensa programació cultura per al mes de març en la qual destaquen concerts, l'exposició de pintures del ‘XXVII Premi Vila de Teulada de Pintura’ i la fira del llibre.

  Els esdeveniments culturals de març començaran el dia 4 amb la inauguració, a les 19.30 hores, de l'exposició de pintura ‘XXVII Premi Vila de Teulada de Pintura’ a la Sala Domènecq de l’Espai la Senieta de Moraira. Una cuidada selecció de les obres presentades l'any passat que es podran veure fins al 18 de març en horari de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

  Del 12 al 14 de març tindrà lloc el Seminari de música concertant. El 12 i 13 hi haurà una exposició d'instruments ‘8 segles de luthieria’ a càrrec del luthier Vicent Ferrús a la sala d'entrada del Conservatori Professional de Música ‘Mestre Berenguer’.

  El grup Tresalen oferirà un concert didàctic el divendres 13 de març a les 19.30 hores en la sala d'actes del Conservatori Professional de Música ‘Mestre Berenguer’. L'endemà, 14 de març, tindrà lloc el concert d'òrgan- Joves intèrprets 2020 a càrrec de David Morales. Serà a les 20.00 hores a l'Església de Santa Catalina.

  La fira del llibre i artesania arribarà un any més a la plaça de l'Ajuntament de Teulada. Serà el 28 i 29 de març en horari d'11.00 a 20.00 hores. Aqueix mateix cap de setmana se celebrarà l'Assemblea de la Federació d'Associacions filatèliques de la Comunitat Valenciana (FASFILCOVA) en el Centre d'Estudis Vicentins.

  La música tancarà el mes amb el XII Festival Vila de Teulada de dolçaina i percussió amb la participació dels grups: Colla la Safor, agrupació “Aires dones Pla” de Marratxí (Mallorca) i Colla el Falçó. Serà a les 19.30 hores en el Auditori Teulada Moraira.

  Pujar