elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Moscatell Selecte de Teulada guardonat amb la medalla d'or del International Awards VIRTUS de Lisboa

El Moscatell Selecte de Teulada guardonat amb la medalla d'or del International Awards VIRTUS de Lisboa
  MÉS FOTOS
  El Moscatell Selecte de Teulada guardonat amb la medalla d'or del International Awards VIRTUS de Lisboa - (foto 2)

  El Moscatell Selecte de Teulada, de la Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada, ha sigut guardonat amb la medalla d'or del International Awards VIRTUS de Lisboa, un dels concursos internacionals amb més prestigi dins del món del vi. Aquesta era la primera vegada que Bodega Teulada presentava la seua mistela a aquest certamen.

  “Des de l'Ajuntament de Teulada Moraira volem felicitar la Cooperativa per aquest guardó i pel seu constant treball posant en valor els nostres vins i el nostre raïm, una insígnia de la nostra localitat que any rere any traspassa fronteres gràcies al bon fer dels professionals que formen part del procés de producció dels nostres vins, sobretot de la nostra mistela”, ha comentat Rosa Vila, alcaldessa de Teulada Moraira.

  El Moscatell Selecte de Teulada és l'únic caldo de la Comunitat Valenciana amb un premi en aquest concurs. “És la primera vegada que ens presentem amb aquesta mistela, en aquest concurs hi ha molt de vi similar de Portugal i es competeix contra cellers de tot el món, per la qual cosa no pensàvem mai que poguérem ser premiats. Ens hem portat una gran sorpresa i estem molt orgullosos que es valore el nostre Moscatell Selecte”, ha comentat Joselina Vallés, gerent del celler.

  La Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada compta amb 14 referències entre mistela, vins blancs i negres, vermús, caves… Compta amb més de 20 guardons, molts d'ells de caràcter internacional.

  Pujar