elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos menors s'amaguen en un armari de cuina d'una casa de Teulada on estaven robant

Dos menors s'amaguen en un armari de cuina d'una casa de Teulada on estaven robant
  • La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones menors d'edat que havien comès quatre robatoris en una mateixa nit

MÉS FOTOS
Dos menors s'amaguen en un armari de cuina d'una casa de Teulada on estaven robant - (foto 2)

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a Teulada a dos menors de 15 i 17 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en les coses, un delicte de furt en interior de vehicle, un delicte de danys en vehicle i un delicte de danys en habitatge. Van ser descoberts a l'interior de l'habitatge en el moment en el qual estaven robant. Un d'ells va haver de ser auxiliat pel tall que presentava al braç, provocat pel cristall trencat de la ventada des de la qual s'havien introduït en l'habitatge.

Durant la prestació d'un servei conjunt, agents de la Guàrdia Civil de Moraira, al costat de la Policia Local de Teulada, van ser alertats que un veí de la partida Rotjetes estava escoltant colps de maça i trencaments de cristalls, en una casa de camp pròxima.

Totes dues patrulles es van desplaçar a la zona i van localitzar una casa de camp amb la porta fracturada i un moviment de llums de llanterna a l'interior. Mentre cobrien les possibles eixides, van donar indicacions als assaltants perquè isqueren de l'interior, però aquests van fer cas omís mentre corrien per dins per a ocultar-se.

Una vegada dins, van localitzar a dos joves amagats en un armari de la cuina, que van oferir resistència a la detenció. Un d'ells sagnava per un tall al braç, que s'havia produït amb un cristall trencat d'una finestra de la casa.

En els registres de les seues pertinences, els detinguts portaven en la seua motxilla efectes robats de l'habitatge, així com documentació i targetes de crèdit a nom d'una altra persona, a la qual li van sostraure la cartera del seu vehicle aqueixa mateixa nit. A més, també havien causat danys a un altre cotxe i en un altre habitatge de la mateixa zona.

Als dos joves, menors de 15 i 17 anys, se'ls va detenir com a presumptes autors (en una mateixa nit) d'un delicte de robatori amb força en les coses, un delicte de furt en interior de vehicle, un delicte de danys en vehicle i un delicte de danys en habitatge, però prèviament es va auxiliar al que tenia el tall al braç, que va rebre punts de sutura per a la seua cura.

El Jutjat de Menors d'Alacant va decretar l'internament de tots dos en diferents centres de menors.

Pujar