20 d’octubre de 2020 20/10/20

Lliurament dels premis de dibuix del “Dia Internacional de la Dona 2020”

Lliurament dels premis de dibuix del “Dia Internacional de la Dona 2020” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Lliurament dels premis de dibuix del “Dia Internacional de la Dona 2020” - (foto 2)

  El mes de febrer passat, des de la Regidoria d'Igualtat en col·laboració amb la Regidoria d'Educació es va convocar el concurs de dibuix escolar com a part dels actes commemoratius del “Dia Internacional de la Dona 2020”. El dibuix guanyador va ser la imatge del cartell i del programa d'actes.

  A causa de la cancel·lació de tots els actes a conseqüència de la crisi sanitària, no es va poder fer lliurament dels premis als participants en el seu moment pel que es va realitzar divendres passat. Els premis van ser entregats als guanyadors per l'Alcaldessa Rosa Vila, la Regidora d'Igualtat MªCarmen Botija, el Regidor d'Infància Aitor Llobell i Marisa Aranda, responsable del Departament d'Igualtat.

  D'altra banda també es va entregar el premi al millor vídeo en el qual van participar l'alumnes de l'IES Teulada.

  Els guanyadors del premi de dibuix són els següents:

  • Nerea García, CEIP Cap d’Or
  • Ella Diaries Carlise, CEIP Cap d’Or
  • M.ª Magdalena Ortolá Ferrer, IES Teulada

  El vídeo guanyador va tindre els següents participants: Valeria Campo Pupiales, Daniela Georgieva Todorova, José González Quintero, Juan Sebastián Ivars, Laura Mateo Sánchez, Manuel alejandro Piza Gutiérrez, Sandro Romero Téllez, Victor Pro Malinkina, Dzhuliyana Zlatinova Kobakova, Jorge Sánchez Devesa, Angels Sevilla Ivars.

  I el premi va ser entregat a Xavier Bisquert Llobell.

  Pujar