elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Auditori Teulada Moraira estrena la pel·lícula "Un año más" del director Juli Suárez

L’Auditori Teulada Moraira estrena la pel·lícula "Un año más" del director Juli Suárez

  L'Auditori Teulada Moraira estrenarà la pel·lícula documental "Un año más" el divendres 23 d'Octubre a les 21.30 hores. Aquesta va ser estrenada als cinemes a finals de l'any passat, però a causa de les circumstàncies derivades de la situació sanitària la seua distribució es va veure parada, ara amb aquesta estrena es reactiva la seua promoció i després de Teulada Moraira seran altres sales les que emetran aquest film.

  Juli Suárez s'embarca amb aquesta producció continuant la seua trajectòria documentalista amb personatges a l'ombra que deixen empremta a una societat poc sensibilitzada. Aquesta és la seua tercera obra, després de "Lola Rico: la mirada no inventada (2015)" i "Leo en la vida" (2017).

  El documental planteja diferents preguntes a l'espectador: Què ens fa diferents d'altres persones, les nostres habilitats o el nostre físic? I ens apropa la vida i obra del pintor Paco Bernal amb un cromosoma més en el Par 21 i diagnosticat amb Síndrome de Down que ha desenvolupat un estil pictòric únic.

  L'acte comptarà amb la projecció del film i una conversació col·loqui sota el títol "Art i capacitats diferents. L'exemple de Paco Bernal", a càrrec de Rosa Bernal, coprotagonista i Juli Suárez, director. Després, la productora LGC Films entregarà a tots els assistents a l'esdeveniment una litografia de l'artista Paco Bernal.

  L'entrada serà lliure amb aforament limitat, per aconseguir una entrada caldrà invitació que es podrà aconseguir telefonant al 965 740 445. Tots els assistents hauran de complir amb la normativa de seguretat enfront de la COVID 19. Ús de mascareta obligatòria durant tot l'acte, desinfecció i presa de temperatura en l'entrada de l'edifici i distància social dintre de la sala.

  Pujar