20 d’octubre de 2020 20/10/20

L'Ajuntament de Teulada Moraira es reuneix amb els sectors afectats pel projecte ZEC Espai Marí de la Marina Alta

L'Ajuntament de Teulada Moraira es reuneix amb els sectors afectats pel projecte ZEC Espai Marí de la Marina Alta - (foto 1)

    Els Regidors de Medi ambient i d'Agricultura i Pesca, Carlos Martínez i Alejandro Llobell respectivament, s'han reunit aquest matí en les instal·lacions del Club Nàutic Moraira amb els representants dels diferents sectors afectats com són el propi Club Nàutic, la confraria de pescadors de Moraira i representants de la navegació recreativa i de la pesca esportiva per a recollir les seues inquietuds i argumentacions al projecte de zona protegida marina (ZEC) Marina Alta elaborat pel Ministeri de Medi Ambient, i Medi rural i Marí.

    L'Ajuntament ha expressat la seua preocupació sobre l'impacte d'aquest projecte sobre el teixit econòmic i l'activitat turística en el municipi i ha avançat que presentarà al·legacions per a protegir les arts de pesca tradicionals així com a les limitacions quant a la pesca recreativa i la navegació esportiva. En general a tota aquella activitat econòmica lligada al turisme nàutic.

    L'objectiu és presentar unes al·legacions conjuntes que es recolliran dels diferents sectors i que se sumaran a les elaborades pel Consistori.

    Des de la Regidoria de Medi ambient s'ha reiterat que estem a favor de la protecció del medi ambient i especialment de les nostres costes per la seua extraordinària riquesa i biodiversitat però reclamen al ministeri un major diàleg i la implicació de les administracions pertinents i els actors econòmics i socials del nostre municipi a més d'un major coneixement de la nostra pròpia casuística.

    Pujar