elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira reprén l'assessorament jurídic juvenil de forma presencial

L'Ajuntament de Teulada Moraira reprén l'assessorament jurídic juvenil de forma presencial
  • La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Teulada Moraira reprén l'activitat presencial del servei d'assessorament jurídic a la joventut

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Teulada Moraira reprén l'assessorament jurídic juvenil de forma presencial - (foto 2)

Aquest servei té com a objectiu assessorar i ajudar als joves de la localitat en temes jurídics de diferents àmbits que puguen necessitar. Enguany s'han ampliat els serveis per a adaptar-los a les demandes de la joventut i els principals temes en els quals s'assessorarà la joventut de Teulada Moraira seran contractes i dret del treball, les diferents formes de violència, tramitacions com a multes o recursos, contractes i ajudes d'habitatge, sexualitat, mediació, parella, patrimoni o estrangeria.

L'assessorament no ha parat durant aquest temps, ja que s'han resolt diferents demandes molt relacionades amb la situació viscuda a causa de la COVID 19, ara novament reprenem el servei de forma presencial a partir d'aquest divendres 16 d'Octubre a Teulada.

Els interessats podran acudir dos divendres al mes de 17.00 a 20.00 hores a les dependències del Conservatori de Teulada i a les dependències municipals Espai La Senieta de Moraira.

Per a sol·licitar cita es pot trucar als telèfons: 96 574 01 58 extensions 1804 o al 608 24 33 26 o manar un correu electrònic a a.juridica@teuladamoraira.org.

Aitor Llobell, regidor de Joventut ha assenyalat que des de la Regidoria hem volgut potenciar aquest servei de cara a donar major suport a la ciutadania del nostre municipi, amb la intenció de posar solucions i orientar al veïnat de Teulada Moraira en matèria jurídica.

Pujar