30 d’octubre de 2020 30/10/20

L'Ajuntament de Teulada - Moraira realitza obres d' adequació del Cementeri Municipal

L'Ajuntament de Teulada - Moraira realitza obres d' adequació del Cementeri Municipal - (foto 1)
  • El Consistori ha establit un horari especial per a la col•locació d'adorns florals

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Teulada - Moraira realitza obres d' adequació del Cementeri Municipal - (foto 2)
L'Ajuntament de Teulada - Moraira realitza obres d' adequació del Cementeri Municipal - (foto 3)
L'Ajuntament de Teulada - Moraira realitza obres d' adequació del Cementeri Municipal - (foto 4)

L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la Regidoria de Serveis que dirigeix Mª José Vidal, ha realitzat diferents actuacions d'adequació i reparació en el Cementeri de Teulada previ a la festivitat de Tots els Sants. 

Les obres han consistit en la renovació de la pintura de vials, fanals, parets, casetes, bancs i vorades i la reparació dels bancs de fusta, la rampa (amb formigó i pedra de riu) i les grietes dels nínxols de la partvella.

Amb motiu de la celebració de Totsels Sants s'ha establit un horari especial per a la col·locació d'adorns florals. El dijous 31 romandrà obert de 9.00 a 20.00 hores i es podrà arreglar, netejar i col·locar rams de flors. El dia 1 de novembre, es podran retocar i col·locar els rams de 9.00 a 12.00 hores.

A més, s'ha habilitat servei especial de taxi des de Moraira al cementeri els dies 31 d'octubre i 1 de novembre. Eixirà els matins a les 11.00 hores i tornarà a les 13.30 hores. A les vesprades l'horari d'anada al cementeri serà a les 15.30 hores i la volta des del cementeri a les 18.00 hores. La parada estarà en la prolongació de l'avinguda de Madrid, enfront de L’Espai La Seineta.

Pujar