elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira posa en marxa el protocol d'emergència davant l'avís de temporal

    L'Ajuntament de Teulada Moraira ha posat en marxa el protocol especial d'emergència davant l'avís de fort temporal en l'àrea mediterrània que afectarà a tota la Comunitat Valenciana i es prolongarà en els següents dies. Aquest temporal portarà associats fenòmens de neu, pluja, vent i fenòmens costaners.

    El Consistori, a través de la regidoria de Serveis Generals, en col·laboració amb Protecció Civil i Policia Local, han activat el protocol de prevenció i informaran la ciutadania de les mesures oportunes segons l'estat del temporal, pel que es prega estiguen atents als mitjans de comunicació municipals, web i xarxes socials.

    Benestar Social ha activat també el protocol contra el fred per a persones sense llar, per a donar recer a qui ho necessite. Les persones que precisen d'aquest servei poden acudir a la Policia Local.

     El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha sol·licitat extremar la precaució davant aquest temporal. Segons han informat pràcticament totes les zones de l'interior es veuran afectades per la neu, mentre que el vent i els fenòmens costaners se centraran en les zones litorals que a més tindran pluges de tipus persistent. Els models donen com a previsió que s'inicie aquest temporal a últimes hores del diumenge, amb cotes de neu molt baixes en la matinada del dilluns.

    Pujar