elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira obri el termini per a sol·licitar les ajudes individualitzades al transport per al curs 2019/2020

L'Ajuntament de Teulada Moraira obri el termini per a sol·licitar les ajudes individualitzades al transport per al curs 2019/2020

  La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Teulada Moraira, delegada en Carlos Martínez seguint amb el compromís amb l'educació en el nostre municipi, ha tret una beca dirigida a aquells estudiants empadronats en municipi que realitzen estudis reglats d'ensenyament no obligatori (universitaris, batxillerat, ensenyaments artístics professionals i superiors o cicles formatius de grau mitjà i superior) fóra de Teulada Moraira.

  Per a aconseguir aquest objectiu, s'ha aprovat en junta de govern la convocatòria de la subvenció i les bases reguladores per a la concessió d'aquestes ajudes. Per a atendre aquestes beques, s'han destinat en total 6.000 euros.

  Els beneficiaris seran aquelles persones empadronades en el municipi de Teulada Moraira i que durant el curs 2019/2020 hagen cursat ensenyaments reglats que no puguen realitzar-se en l'esmentat municipi.

  El termini de presentació de sol·licituds serà des del 16 d'octubre al 16 de novembre en el SIT amb cita prèvia o a través de la seu electrònica.

  Carlos Martínez, Regidor d'Educació, ha comentat "El pressupost del 2020 va tindre en compte el retard en el pagament de les beques que s'anava produint des de l'any 2018. Amb l'aprovació de les beques d'enguany, aconseguim regularitzar dins del termini i en la forma escaient a l'any escolar, i així reafirmar el nostre compromís amb els i les estudiants de la localitat".

  Pujar