16 de gener de 2021 16/1/21

L'Ajuntament de Teulada Moraira i l'empresa pública Teumo Serveis llancen una campanya de conscienciació a la ciutadania sobre la neteja a Teulada Moraira

L'Ajuntament de Teulada Moraira i l'empresa pública Teumo Serveis llancen una campanya de conscienciació a la ciutadania sobre la neteja a Teulada Moraira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Teulada Moraira i l'empresa pública Teumo Serveis llancen una campanya de conscienciació a la ciutadania sobre la neteja a Teulada Moraira - (foto 2)

  Es tracta d'una campanya de sensibilització que té com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania, perquè aquesta duga a terme comportaments responsables, que donen com a resultat una millor imatge del municipi i aconseguir, entre tots, un lloc millor, més net i sostenible on conviure.

  Per a aconseguir aquest objectiu s'han establit una sèrie de missatges molt directes en diversos idiomes que aniran acompanyats d'imatges il·lustratives de la situació actual. Els missatges es difondran en diversos idiomes i la campanya es distribuirà en diversos formats tant a través de xarxes socials com físicament a través de cartelleria al carrer, en les zones de contenidors, etc.

  Es recorda també l'existència d'un servei de recollida d'estris gratuït, així com una programació setmanal de la recollida de residus verds i es fa una crida als ciutadans perquè els utilitzen respectant horaris i reserves, amb la finalitat d'evitar l'acumulació d'objectes de gran volum, restes de poda, etc. al costat dels contenidors instal·lats al carrer, que és un dels principals problemes de la neteja viària.

  L'alcaldessa, Rosa Vila ha assenyalat “Sabem que la neteja és un problema que no sols és part i responsabilitat de l'Ajuntament, sinó també de l'esforç col·lectiu de tots els ciutadans que amb les accions pròpies de cadascun de nosaltres i l'educació que traslladem als nostres fills, es generen accions responsables i respectuoses tant amb els nostres veïns com amb el medi ambient. Una imatge val més que mil paraules i un poble net és garantia de salut, sostenibilitat i respecte al medi”

  Héctor Morales Puigcerver, regidor del Servei Públic TEUMO SERVEIS afig: “Tenim un servei municipal de qualitat, eficient i respectuós, amb un capital humà excel·lent, disposat i preparat, al servei de tota Teulada Moraira, que s'adapta a les circumstàncies i millora dia rere dia, però és absolutament necessària la col·laboració ciutadana perquè siga realment efectiu. Comptem amb tu!!

  Per això us preguem que feu un ús responsable i adequat del servei i entre totes i tots aconseguirem gaudir d'un entorn saludable, on poder conviure, amb plenes garanties de salubritat i a l'altura dels nostres desitjos".

  Pujar