elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira instal·la un minibús per a traslladar a l'alumnat de les escoles esportives municipals i el conservatori de Moraira a Teulada

    La Regidoria d'Esports delegada a Adrián Ruiz i la Regidoria d'Educació delegada a Carlos Martínez han col·laborat per a instaurar un servei de transport que constarà d'un “Minibús” que connectarà als menors de Moraira amb les instal·lacions esportives i el conservatori a Teulada.

    Aquest servei es realitzava mitjançant el transport “TAD” Transport a domicili, una furgoneta adquirida per l'ajuntament per a donar un altre servei a la ciutadania, però després de la seua baixa demanda, va passar a ser el vehicle que comunicava a l'alumnat de Moraira a les escoles esportives i el conservatori situats a Teulada.

    Aquest vehicle manca de les característiques necessitades per a assegurar la seguretat i dur a terme els protocols COVID 19 en transport públic, així com, és un transport no habilitat per a les funcions fetes, per la qual cosa, des de les regidories han decidit contractar un servei que tindrà tota la seguretat per als usuaris.

    Es realitzaran 3 viatges de pujada i 3 de baixades en les hores compreses entre les 17.00 i les 20.30 hores. Amb un recorregut determinat: Moraira (estació d'autobús, Espai la Senieta), Poliesportiu Municipal, Camp de Futbol Ricardo Benavent i el Conservatori Municipal a Teulada.

    Pujar