elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira entregarà tablets a alumnes de l'IES amb problemes de connexió

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de les seues regidories d'Educació i Organització, Noves Tecnologies i Modernització, entregarà tablets amb connexió a internet a alumnes de l'IES Teulada amb problemes per a seguir les classes online i que no han entrat dins de la campanya de Generalitat.

    L'IES ha rebut de la Generalitat 43 tauletes per a l'alumnat amb dificultats per a seguir l'aprenentatge a distància des de casa durant el confinament per no disposar en el seu habitatge de cap dispositiu electrònic. No obstant això, la Regidoria d'Educació, després de converses mantingudes amb els responsables de l'IES, va detectar que hi havia 8 alumnes més amb problemes de connexió o que no disposaven de la infraestructura necessària per a poder seguir el curs a distància amb normalitat. L'Ajuntament ha adquirit 8 tablets amb les mateixes característiques que les entregades per la Conselleria i la seua connexió a internet i les repartirà a setmana que ve a aquests alumnes. En total s'ha invertit més de 2.000 euros.

    “Aquesta situació impedeix l'ensenyament presencial, però gràcies a les noves tecnologies l'alumnat té les seues classes i pot consultar els seus dubtes. No podem permetre que la bretxa digital prive  a cap estudiant del seu dret a l'educació; per això, tal com vam fer amb les beques de menjador, complementem la gran labor que està fent la Conselleria, perquè tots els alumnes cobrisquen les seues necessitats i tinguen accés a l'educació en les mateixes condicions”, ha comentat Carlos Martínez, regidor d'Educació.

    Pujar