9 d’abril de 2020 9/4/20

L'Ajuntament instal·larà les lluminàries en la carretera entre Teulada i Moraira

  • La Regidoria d'Obres i infraestructures inverteix 47.000 euros en la instal·lació de llum entre els carrers Pintor Dürer i l'avinguda de Madrid

L'Ajuntament de Teulada Moraira començarà el procés d'instal·lació de les lluminàries en la carretera entre Moraira i Teulada amb una inversió pròxima als 47.000 euros i que permetrà oferir més seguretat a aquest tram entre els dos nuclis, responent així a una demanda ciutadana. L'actuació, que començarà en breus dies, consistirà en la instal·lació de l'enllumenat públic en la vorera que discorre per la CV-743, en el tram comprés entre l'avinguda de Madrid fins a la confluència amb el carrer Pintor Dürer.

L'edil de Contractació, Obres i infraestructures i empresa pública TEUMO, Héctor Morales, va assenyalar que amb aquesta actuació que començarà a executar-se en els pròxims dies i té un termini de realització de tres mesos, “se soluciona una de les demandes veïnals més importants, ja que la falta d'il·luminació d'aquest tram afectava la sensació de seguretat ciutadana com a la seguretat viària”.

A més, segons va indicar Morals, es culmina l'obra d'acerat que va executar la Diputació Provincial d'Alacant, que va actuar sobre la urbanització d'aquest vial i que tenia pendent acabar amb la instal·lació d'enllumenat públic.

L'adjudicació comprén un total de 31 punts de llum de diferents potències en funció del tram amb columnes de nou metres d'altura amb il·luminació LED de baix consum, equiparades a la resta de columnes de llum ja instal·lada perquè assegura una uniformitat en tota la zona urbana pròxima.

Pujar