elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La junta de portaveus de Teulada Moraira s'ha reunit hui per tractar els pressupostos del 2021

La junta de portaveus de Teulada Moraira s'ha reunit hui per tractar els pressupostos del 2021

    L’Alcaldessa i regidora d'Hisenda, Rosa Vila Vallés, ha convocat hui la junta dels portaveus dels grups municipals que formen la corporació de l'Ajuntament de Teulada Moraira, per a iniciar de forma conjunta el treballar sobre els pressupostos del proper any, 2021.

    L'objectiu és realitzar uns pressupostos que s'aproven amb unanimitat per part de tots els grups polítics. El pròxim any s'esdevé clau per fer front a la crisi provocada per la COVID 19 i per tant es necessita consens per portar endavant els comptes municipals. Aquest document és la ferramenta de treball de l'administració pública i on es dibuixen les polítiques a dur a terme en totes les matèries municipals. Fins al moment, el nostre municipi no ha comptat mai amb uns pressupostos treballats i aprovats amb la unanimitat de tot el plenari.

    L'alcaldessa Rosa Vila ha assenyalat: aquesta reunió reflecteix la voluntat de l'equip de govern d'arribar acords i pactar el full de ruta del 2021. Teulada Moraira necessita invertir fins a l'últim cèntim a pal·liar la crisi sanitària, social i econòmica a més de millorar tot allò que en cal amb noves inversions i acabar els projectes que fins al moment estan paralitzats. El poble demanda el consens dels seus representants per escollir on aniran destinats els seus diners, un consens per aplicar polítiques útils. Amb responsabilitat, criteri i voluntat estic segura que serem capaços d'arribar a un acord com ja hem fet aquest any en altres temes d'importància municipal.

    Pujar