elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació i la xarxa de voluntaris de l'Ajuntament de Teulada - Moraira inicien un servei per a entregar a domicili les tasques escolars

  L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la Regidoria d'Educació, ha posat en marxa un servei per a proporcionar les tasques escolars a xiquets amb dificultats per a poder accedir a elles, per problemes principalment tecnològics.

  La Regidoria s'ha posat en contacte amb el CEIP Cap d’Or i el CEIP Sant Vicent Ferrer per a conéixer les necessitats que alguns alumnes tenen a l'hora de poder fer les tasques escolars i s'ha posat en marxa un servei per a portar-los a les seues cases setmanalment els materials per a realitzar-les.

  Les tasques les distribueixen la xarxa de voluntaris que va organitzar l'Ajuntament per a col·laborar amb diferents labors durant aquesta crisi sanitària, una iniciativa que va tindre una àmplia resposta. En total són 15 persones les que podran realitzar aquest servei, que ha començat aquesta semana, desplaçant-se amb els seus cotxes.

  Lliurament de tauletes

  Les Regidories d'Educació i Organització, Noves Tecnologies i Modernització han fet lliurament aquesta setmana de les tauletes per a alumnes de l'IES amb problemes tecnològics i de connexió que no van entrar en el pla de la Generalitat. Els 8 alumnes ja poden treballar amb la tauleta que porta una targeta de 30gb per a poder connectar-se.

  Pujar