elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dissolen set festes privades en un sol cap de setmana a Teulada i Moraira

Dissolen set festes privades en un sol cap de setmana a Teulada i Moraira
  • La Policia Local va haver d'intervindre a altes hores de matinada per aquestes concentracions que estan prohibides amb la nova normativa

Les festes i concentracions de gent es continuen produint malgrat l'alerta sanitària i de les noves normatives que impedeixen aquest tipus d'actes per a evitar més contagis. Aquest cap de setmana la Policia Local de Teulada-Moraira va haver de dissoldre fins a un total de set festes privades a altes hores de la matinada en cases privades.

Segons ha informat la Policia Local, es va identificar als responsables d'aquestes concentracions i, a més, s'ha denunciat a altres quinze persones per fer botelló al carrer. Així mateix, s'han emés tres denúncies per no usar la màscara, “fet aquest basat en l'obligació d'ús quan s'està en la via pública”, recorda la Policia.

D'igual forma, s'ha realitzat diferents inspeccions d'establiments públics, tot això en relació al compliment de les mesures de prevenció i seguretat establides per la Generalitat, enfront de la Covid-19.

“Els recordem que estem davant una situació que ens ha de fer reflexionar, sobre la importància de respectar les normes dictades per les autoritats competents en matèria de prevenció del Covid-19”, conclouen els cossos policials.

Pujar