19 d’octubre de 2020 19/10/20

Confeti, Gastos Incluidos i Burqa City, guanyadors de la Mostra Curts de Moscatell

Confeti, Gastos Incluidos i Burqa City, guanyadors de la Mostra Curts de Moscatell - (foto 1)

  La comèdia ha sigut la gran triomfadora en la V edició dels Curts de Moscatell de Teulada que s’ha celebrat els passats 19,20, i 21 d’agost.

  El premi de temàtica lliure, dotat amb 300 euros, que concedeix la Cooperativa Sant Vicent Ferrer, l’ha rebut ‘Gastos Incluidos’ de Javier Macipe. Un curtmetratge sobre la dificultat de trobar habitatge que planteja situacions  absurdes i còmiques.

  ‘Burqa City’, de Fabrice Barcq ha guanyat el premi ‘Un pas endavant per la igualtat de gènere’(300 euros)  i també el del públic (150 euros) al ser el més votat entre els assistents a les projeccions.

  ‘Confeti’ del pegolí Sergi Miralles i Mila Luengo també ha sigut doblement guardonat en rebre el premi de millor curt en valencià i el de millor direcció, dotats amb 250 euros cada un.

  El premi a la millor interpretació, amb 250 euros, ha sigut per a Manolo Solo, el conegut actor andalús, que donava vida a un dels dos personatges del curtmetratge ‘A la cara’ de Javier Marco. 

  Seriem capaços de prendre un tractament per a eliminar la calvície però que els efectes secundaris siguen la mort d’un cosí? Es el plantejament del divertit ‘El Tratamiento’ d’Álvaro Carmona, que ha rebut el premi al millor guió (250 euros).

  La llista es completa amb ‘Candela’, un emotiu curt d’animació que ha rebut el premi d’esta categoria.

  Els premis, que s’entregaran el pròxim 9 d’Octubre, estan patrocinats per l’Ajuntament de Teulada Moraira, la Bodega Cooperativa Sant Vicent Ferrer i l’Associació Cultural Amics de Teulada, que organitza des de fa 5 anys este certamen cinematogràfic, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura. Unes 200 persones van assistir als tres dies de projeccions que, per primer vegada, es va celebrar a l’aire lliure, a la plaça de l’Ajuntament.

  Pujar