19 d’octubre de 2020 19/10/20

1218 alumnes de Teulada Moraira han tornat hui a les aules dels nostres centres educatius

1218 alumnes de Teulada Moraira han tornat hui a les aules dels nostres centres educatius - (foto 1)

  Hui ha donat inici el curs 2020-2021, un curs atípic a causa de la Covid-19. Després de sis mesos d'inactivitat en els centres, el curs escolar estarà marcat per les distàncies de seguretat, la higiene, la careta i els grups estables de convivència.

  La tornada a les aules s'ha realitzat davant un protocol sanitari determinat per la Conselleria d'educació de la GVA, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament i els equips directius dels centres municipals.

  Un total de 1218 alumnes s'han incorporat. El CEIP Cap d’Or amb 220 alumnes i 20 professors, ha reforçat la seua plantilla amb 3 noves incorporacions. Per altra banda, el CEIP Sant Vicent Ferrer amb 458 alumnes i 35 professors ha incorporat a 4 nous docents i l'IES Teulada té aquest curs 540 alumnes per a 65 professors.

  Aquests han trobat uns centres diferents als que van deixar en la seua última etapa, amb noves normes, nous espais i mesures a complir perquè els escolars es desenvolupin en un entorn totalment segur. Es vol ressenyar que hui, les mesures de mobilitat s'han executat i compliment correctament, no hi ha hagut incidències en els accessos a cadascun dels centres. Els accessos s'han dut a terme de manera escalonada en dos torns i s'han habilitat tres entrades per cada centre.

  Carlos Martinez, Regidor d'Educació, ha declarat "s'ha treballat intensament des de l'Ajuntament en coordinació amb els centres escolars per a garantir un entorn escolar segur i protegit per a tot l'alumnat” També, ha volgut agrair la labor d'implicació dels pares i mares, així com, llançar un missatge de suport per a tots els docents del municipi i tots els serveis municipals implicats en el bon funcionament de les mesures preses.

  Pujar