25 d’octubre de 2020 25/10/20

Els termòmetres es relaxen i tornen els ruixats a la Comunitat

Els termòmetres es relaxen i tornen els ruixats a la Comunitat - (foto 1)

  Després de diversos dies on les altes temperatures han marcat la previsió meteorològica, l'inici d'una nova setmana ve marcat pel descens notable de les temperatures i la possibilitat de registrar ruixats ocasionals en alguns punts de la Comunitat Valenciana.

  Així, per a aquest dilluns l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) apunta a un cel amb intervals nuvolosos que anirà acompanyat d'aqueixos ruixats ocasionals que no es descarta vagen acompanyats de tempesta, i que seran més notables a la província de Castelló. A més, en el nord de Castelló el vent bufarà del nord-oest amb una intensitat moderada.

  Respecte a les temperatures que tants fogots han causat des del divendres, per a hui s'espera que disminuïsquen les màximes marcant els termòmetres de mitjana i per províncies els següents valors: a València màximes de 32 i mínimes de 17; a Castelló màximes de 33 i 12 graus de mínima; i a Alacant 35 graus de màximes i unes mínimes que no superaran els 18 graus.

  Ja per a demà dimarts la situació serà molt semblant: cel nuvolós amb ruixats dispersos que seran més probables en el sud de la Comunitat, tendint a poc nuvolós al final del dia. No es descarten tempestes a primeres hores a Alacant. A més, les temperatures continuaran en descens no superant en cap zona els 30 graus de màxima.

   

  Pujar