24 de novembre de 2020 24/11/20

Els termòmetres fregaran els zero graus durant aquesta setmana en tota la Comunitat Valenciana

Els termòmetres fregaran els zero graus durant aquesta setmana en tota la Comunitat Valenciana - (foto 1)

  Cels buidats i termòmetres que van fregar els zero graus, marquen la previsió meteorològica de l'Agència Estatal de Meteorologia per a aquesta setmana vinent en la Comunitat Valenciana. Així, al llarg dels pròxims dies localitats com Requena veuran baixar els seus termòmetres arribant fins i tot als -2 graus.

  De cara a la jornada d'aquest dimarts, s'esperen cels buidats generalitzats per les tres províncies valencianes encara que arriben acompanyats d'intervals de núvols baixos i boires que seran més persistents durant les primeres hores del dia en les zones del litoral. A més, no es descarta la presència de bancs de boira en zones de l'interior on també es produiran gelades febles.

  Per part seua, demà dimecres els núvols començaren a prendre més força encara que la situació, segons apunta *AEMET, no variarà en excés fins al dijous quan els cels estaran coberts de núvols mitjans i alts que derivaren en precipitacions febles durant la jornada del divendres.

  Respecte a les temperatures, continuarà el fred en tota la Comunitat. Els termòmetres de mitjana i per províncies, marcaran els següents valors: a València màximes de 16 i mínimes de 0 graus; a Castelló 16 graus de màxima i mínimes de 4; i a Alacant s'aconseguiren els 16 graus i les mínimes seran de 3 graus.

  Una setmana després de les festes nadalenques que comença amb cels buidats i que evolucionarà de cara a la fi de setmana en núvols i una baixada lleu dels termòmetres.

  Pujar