29 de novembre de 2020 29/11/20

Els termòmetres cauran fins als 10 graus durant aquest cap de setmana en la Comunitat

Els termòmetres cauran fins als 10 graus durant aquest cap de setmana en la Comunitat - (foto 1)
  • La tardor comença a fer-se notar amb força a les províncies valència. Consulta, ací, la previsió meteorològica

Els abrics i jaquetes ompliran els carrers de les províncies valencianes durant aquest cap de setmana. Els pròxims dies estaran marcats per un important descens dels termòmetres que en algunes zones no superaran els 10 graus de mínima.

Així, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), el cap de setmana estarà marcat per aqueix descens de les temperatures i per xicotetes brises que seran constants durant els pròxims dies.

Per a aquest divendres, els cels de la Comunitat Valenciana lluiran buidats sense cap probabilitat de ruixats. Això si, s'esperen intervals de vent que bufaran amb força a l'interior nord de Castelló especialment durant la primera meitat del dia.

De cara al dissabte, la jornada estarà marcada pels núvols alts que seran més persistents en el litoral central valencians. Durant el dia les mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes patiran un lleu ascens.

Una situació molt semblant a la qual s'espera per al diumenge, per a quan els cels lluiran buidats tendint a intervals de nuvolositat alta durant la vesprada, i amb alguns intervals de nuvolositat baixa en el litoral central al matí.

Respecte als termòmetres, de mitjana i per províncies, s'esperen els següents valors: a València màximes de 23 graus i mínimes de 12; a Castelló 22 graus de màxima i mínimes de 10; i a Alacant s'aconseguiran els 24 graus i les mínimes seran de 13 graus.

Pujar