elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El temps ens dóna una treva aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana, llevat de les temperatures

El temps ens dóna una treva aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana, llevat de les temperatures
  • S'espera que baixen els termòmetres les properes hores, així que arrancarem dissabte amb una mica més de fresc

Després d'unes setmanes d'inestabilitat i unes jornades de tempestes, gota freda i DANAs que han causat importants destrosses de llarg a llarg del nostre territori, el temps ens dóna una treva aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana. Així ho confirmen des de l'Agència Estatal de Meteorologia, que avisen d'un cap de setmana “meteorològicament tranquil”, amb cel poc ennuvolat o clar i amb temperatures -això sí- que baixaran les properes hores, tant en els valors mínims com màxims.

Baixen les temperatures dissabte

Així, dissabte arrencarà tranquil, amb cels poc ennuvolats o clars, encara que hi pot haver núvols baixos a València al matí. Baixada dels termòmetres, tant a les temperatures màximes com a les mínimes, especialment al litoral d'Alacant i València.

Per posar alguns exemples, les temperatures més baixes les tindrem a Morella amb 12ºC, i Requena, València i Montanejos amb 15ºC. A les capitals de província les temperatures aniran dels 17 als 27ºC a Alacant, dels 15 als 26ºC a València i dels 16 als 26ºC a Castelló.

Respecte a diumenge, seguirem tenint un temps plàcid, amb possibles núvols baixos al litoral i boires a l'interior a primera hora del matí. Les temperatures es mantindran, tret de les màximes que poden pujar lleugerament.

Pujar