29 de novembre de 2020 29/11/20

El temps per a aquest cap de setmana en la Comunitat

El temps per a aquest cap de setmana en la Comunitat - (foto 1)
  • Pugen les temperatures i els núvols acaparen protagonisme

Arriba un nou cap de setmana i amb això la pregunta del milió quin temps farà en els pròxims dies? La Comunitat Valenciana viurà un cap de setmana marcat per una lleu pujada de les temperatures acompanyada de cels nuvolosos, que no deixaran al principi precipitacions.

Així, segons la previsió meteorològica de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la jornada del divendres estarà marcada pels intervals de núvols que arribaran acompanyats de ratxes de vent fluix especialment notables fins al migdia.

A més, aquest divendres els termòmetres veuran pujar els seus valors màxims arribant a aconseguir els 31 graus en algunes zones mentre que les mínimes es mantindran sense grans canvis respecte a dies anteriors.

De cara al dissabte, s'espera un nou dia amb grans núvols cobrint el cel de tota la Comunitat que tendiran a buidar al final de la jornada. Una estampa que es repetirà durant el diumenge on els núvols alts predominaran durant aquest últim dia de la setmana.

Respecte a les temperatures, de mitjana i per províncies, s'esperen els següents valors: a València màximes de 31 graus i mínimes 20; a Castelló s'aconseguiran els 31 graus i les mínimes seran de 18; i a Alacant les màximes seran de 31 graus i les mínimes de 21.

Un cap de setmana que servirà de preludio per a una nova setmana que estarà marcada, de forma generalitzada per les precipitacions. Per al dilluns, AEMET adverteix de precipitacions en els litorals de València i Castelló especialment durant el matí i en les últimes hores del dia.

Pujar