5 de desembre de 2020 5/12/20

El temps ajuda a quedar-se a casa: avís groc per tempestes

El temps ajuda a quedar-se a casa: avís groc per tempestes - (foto 1)
  • La meitat sud de la Comunitat Valenciana està des d'aquest dissabte a la vesprada en alerta per precipitacions que poden ser localment fortes i persistents i anar acompanyades de tempesta

La primavera ha arrancat amb temps desagradable i aquest cap de setmana l'avís groc per fortes pluges que afectaran especialment la meitat sud de la Comunitat Valenciana es converteix en el temps perfecte per a ajudar al confinament a casa.

Així, aquest dissabte la meitat sud de la Comunitat Valenciana està en alerta groga des d'aquesta vesprada per precipitacions que poden ser localment fortes i persistents i anar acompanyades de tempesta. El cel estarà nuvolós o cobert i despertem amb boires i bancs de boira.

El quant a les temperatures, es mantenen sense canvis: amb màximes de 19 °C a Alacant, i 16 °C a València i Castelló mentre que les mínimes no descendiran d'11 °C en cap de les tres capitals de província. El vent bufarà aquest dissabte fluix amb intervals de moderat en el litoral, amb predomini del nord-est.

Per al diumenge l'alerta per fortes pluges s'estén també a Castelló pel que les precipitacions localment fortes i persistents afectaran a tota la Comunitat. El cel estarà nuvolós o cobert i les temperatures seguiran igual: màximes de 17 °C a Alacant i 15 °C a Castelló i València, mentre que les mínimes no descendiran dels 11 °C en cap de les tres capitals de província.

Per al dilluns ja no estarem en alerta encara que el cel continuarà nuvolós o cobert amb precipitacions que poden ser localment fortes, persistents i amb tempestes ocasionals.

Pujar