30 de novembre de 2020 30/11/20

Tempestes ocasionals, boira i baixada de les temperatures, per a un cap de setmana inusual en la Comunitat

Tempestes ocasionals, boira i baixada de les temperatures, per a un cap de setmana inusual en la Comunitat - (foto 1)

  El cap de setmana arriba a la Comunitat Valenciana carregat de canvis en quan a la situació meteorològica es refereix. Les tempestes ocasionals, la boira i una important baixada de les temperatures marquen la previsió per als pròxims dies en les tres províncies.

  Així, segons apunten des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), aquest divendres els cels valencians es cobriran de núvols que aniran evolucionant conforme avance la jornada. A més, es podrien registrar tempestes ocasionals en algunes zones. Temperatures en descens, sobretot les màximes que ho faran de manera notable a l'interior.

  De cara al dissabte, la situació continuarà en aqueixa adreça: intervals nuvolosos al matí en zones del terç sud i nuvolositat que ira evolucionant conforme avanç en el dia en les zones de muntanya. També durant les primeres hores del dia es podrien formar bancs de boira.

  I per part seua, com a preludi a la DANA que arribarà a la Comunitat la setmana vinent, el diumenge s'esperen precipitacions en la meitat nord i de forma generalitzada sent poc probables en el sud d'Alacant. Aquestes pluges, diu AEMET, podrien anar ocasionalment acompanyades de tempesta.

  Respecte a les temperatures s'espera una baixada dels valors, que de mitjana i per províncies marcaren: a València màximes de 19 i mínimes de 9 ; a Castelló 18 graus de màxima i 10 de mínima; i a Alacant 19 graus de màxima i mínimes de 12 graus.

  Pujar