14 de novembre de 2019 14/11/19

Les tempestes i les baixes temperaturas arriben a la Comunitat

Les tempestes i les baixes temperaturas arriben a la Comunitat - (foto 1)

   El divendres arriba a la Comunitat acompanyat d'un canvi brusc de la situació meteorològica que deixarà en els pròxims dies precipitacions localment fortes que ocasionalment aniran acompanyades de tempestes, sent menys probables en el sud d'Alacant.

  Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), demà divendres començarà el dia amb el cel cobert de núvols que tendiran a remetre en les últimes hores de la jornades, i que deixaran ruixats localment forts en les tres províncies valencianes. A més, en el nord de Castelló el vent bufarà del nord-oest amb una intensitat moderada.

  Pel que fa a les temperatures, AEMET assenyala que les mínimes es mantindran amb “pocs canvis” i les màximes aniran en descens, sent especialment notable a la província de València. Els termòmetres de mitjana marcaren: Alacant màximes de 26 i mínimes de 12 graus; a Castelló 23 graus de màxima i 9 de mínima; i a València s'aconseguiran els 21 graus de màxima i no se superaran els 11 graus.

  De cara a la fi de setmana, el dissabte el cel continuarà encapotat i es preveuen ruixat però de forma més aïllada en la primera part del dia, i tendint a clars conforme avance la vesprada. Situació molt semblant en la jornada del diumenge quan el cel serà poc nuvolós o buidat amb núvols d'evolució diürna, encara que no es descarta algun ruixat aïllat a la vesprada.

   

  ocultar
  Les tempestes i les baixes temperaturas arriben a la Comunitat
  Pujar