13 de desembre de 2019 13/12/19

Un policia fora de servici impedix un robatori a Tavernes de la Valldigna

Tavernes de la Valldigna - Atraco a viandante
Tavernes de la Valldigna - Atraco a viandante
  • Els lladres fugien amb cotxe després de robar-li les pertinences a un senyor i un policia nacional, que en eixe moment es trobava fora de servici, va accedir a l'interior del vehicle i va llevar les claus del contacte, evitant així la fuga dels lladres

Els habitants de Tavernes de la Valldigna van ser testimonis fa uns dies d'un fet digne de les novel·les policíaques. Tres atracadors fugien amb cotxe després d'assaltar a un home i robar-li les pertinences. La víctima, segons fonts de la Policia Nacional, tractava de recuperar-les mentres accedia al vehicle que seguia en marxa, a pesar que l'home estava sent arrossegat.

En el moment dels fets passejava per la zona un policia nacional que, encara que no estava de servici, va decidir actuar davant dels crits de la víctima i després de veure que el cotxe zigzaguejava en direcció contrària. L'agent va accedir a l'interior del vehicle per la finestreta del copilot, en un moment en què el cotxe havia reduït la velocitat, i va aconseguir llevar les claus del contacte.

Els lladres eren tres, un home de nacionalitat romanesa i dos dones, segons fonts de la Policia Nacional. El lladre va fugir però el policia va aconseguir detindre les dos dones i retindre fins que van arribar la Guàrdia Civil i la Policia Local. Finalment el tercer lladre també va ser detingut i es van recuperar totes les pertinences a més de diverses joies.

Tal com s'observa en el vídeo, el policia nacional reté a les dones durant uns cinc minuts fins a l'arribada de les forces de seguretat. Els fets van tindre lloc un dilluns a les onze del matí i en ple centre de la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna, davant de l'estupor i sorpresa de tots els veïns que per allí passaven.

ocultar
Un policia fora de servici impedix un robatori a Tavernes de la Valldigna
Pujar