16 de gener de 2021 16/1/21

Enxampen a un home passejant per la platja de Tavernes de la Valldigna en plena nit

Enxampen a un home passejant per la platja de Tavernes de la Valldigna en plena nit - (foto 1)
  • L'helicòpter de la Policia Nacional va detectar al veí passejant per la riba obligant-lo a tornar al seu domicili

Agents de la Policia Nacional treballen intensament per a fer complir les restriccions pròpies de l'estat d'alarma, també a la nit moment en el qual molts ciutadans creuen estar menys exposats a l'actuació policial. És el cas d'un home, veí de la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna qui va ser enxampat en plena nit mentre passejava per la riba de la platja.

L'home va ser alertat que estava complint amb el confinament quan una tripulació d'un helicòpter de la Policia Nacional tornava a la seua base després d'haver patrullat sobre la ciutat d'Alacant. En aqueix moment, van localitzar a l'home que caminava per la riba de la platja i que va desoir les indicacions que li van fer que tornara al seu domicili.

“És clar que en qualsevol moment i lloc les unitats de Policia Nacional estan disposades a complir la seua labor de protegir als ciutadans, fins i tot a vegades de si mateixos, durant el dia i la nit, perquè saben que també els helicòpters del nostre Servei de Mitjans Aeris s'han unit a les unitats de terra per a detectar a tots aquells que duen a terme actituds irresponsables fins i tot en horari nocturn” recorden des del cos de policia.

Pujar