26 de novembre de 2020 26/11/20

Tania Baños mostra el seu suport al ciclisme femení i defensa la lliure concurrència per a optar a les ajudes

Tania Baños mostra el seu suport al ciclisme femení i defensa la lliure concurrència per a optar a les ajudes - (foto 1)
  • La diputada d’Esports denuncia que el PP “ha trencat la línia del respecte” a l’usar a les dones com a atac al govern de la Diputació

MÉS FOTOS
Tania Baños mostra el seu suport al ciclisme femení i defensa la lliure concurrència per a optar a les ajudes - (foto 2)

La diputada provincial d’Esports, Tania Baños, ha donat el seu “suport més ferm” al ciclisme femení en l’eixida, aquest matí a Betxí, de l’última etapa de la volta ‘Comunitat Valenciana Féminas’. Baños ha manifestat que “des de la nova Diputació sempre estarem del costat dels esdeveniments que promoguen la pràctica de l’esport femení i ho farem amb ajudes totalment transparents i seguint criteris d’igualtat i lliure concurrència”.

La diputada ha respost així a les crítiques “interessades” que des del Partit Popular s’estan abocant arran la cancel·lació de la primera volta a Castelló Féminas per la manca d’un conveni singular que el financie. La diputada ha denunciat “l’actitud tòxica” dels dirigents populars per haver trencat “la línia del respecte”, ja que considera que “és molt greu que usen a les dones per a atacar-nos”. “No tenen discurs i han de baixar al camp de fang, ens acusen d’estar contra l’esport femení quan el que estem fent és impulsar la realització de més proves”, ha lamentat.

La diputada d’Esports ha assegurat que “s’ha acabat l’època en què els diners de la Diputació es repartien de forma arbitrària. Tenim la consciència clara de que estem fent les coses bé perquè amb els nous criteris de subvenció ara els organitzadors d’esdeveniments esportius podran concórrer en igualtat de condicions”.

Al respecte, Baños ha animat les associacions esportives a “no tindre por de la concurrència competitiva i a presentar els seus projectes a les línies d’ajudes de la institució provincial.

La Volta ‘Comunitat Valenciana Féminas’ ha tancat hui la seua quarta edició a Vila-real després de recórrer un circuit de màxima dificultat tècnica de més 140 quilòmetres per les comarques de la Plana Baixa, l’Alt Palància, l’Alt Millars i l’Alcalatén.  

Pujar