5 de desembre de 2020 5/12/20
TEMPORAL GLORIA A VALÈNCIA

Tancats l'aeroport d'Alacant i el port de Gandia pel temporal

Tancats l'aeroport d'Alacant i el port de Gandia pel temporal - (foto 1)
  • S'alcancen ones de sis metres i se superen els 100 km/h en la costa

L'aeroport d'Alacant-Elx s'ha vist obligat a tancar aquest diumenge degut al temporal ‘Gloria’. Així, s'ha tancat al trànsit aeri per a ampliar les mesures de seguretat derivades de l'incendi que va afectar la coberta de la terminal. Els trenta vols que estaven previstos que aterraren aquesta jornada en l'aeroport estan sent desviats a l'Aeroport Internacional de la Regió de Múrcia i l'Aeroport de València.

El tancament de la infraestructura es preveu que siga fins a les 13.00 d'aquest dilluns i no ha sigut l'única infraestructura de tal calibre a tancar. L'Autoritat Portuària de València també ha decidit tancar al trànsit marítim del Port de Gandia des de les 15.20 a causa de les condicions meteorològiques.

Cal destacar que la costa valenciana està en alerta roja per fenòmens costaners, ja que es poden registrar ones de fins a huit metres, segons la predicció d’Aemet. De fet, el temporal 'Gloria' està causant ja ones de quasi sis metres d'altura a València i, en El Perellonet, vents de més de cent quilòmetres per hora.

Consulta l'última hora de el temporal a València ací.

Pujar