29 de novembre de 2020 29/11/20

Suspenen la Setmana Santa de Sevilla

Suspenen la Setmana Santa de Sevilla - (foto 1)

    L'Ajuntament de Sevilla ha acordat aquest dissabte la suspensió de la Setmana Santa davant la crisi del coronavirus que està travessant el nostre país. Així ho han decidit, l'Arquebisbe de Sevilla, Sr. Juan José Asenjo i el President del Consell de Germanors i Confraries de Sevilla, Sr. Francisco Vélez, en una reunió mantinguda aquest matí.

    “L'evolució del virus en aquesta setmana i les previsions que coneixíem ahir per part del Govern d'Espanya han portat a la presa de mesures dràstiques per a conscienciar a la població sobre la importància de limitar al màxim els desplaçaments de persones en el territori, així com recomanar que les persones romanguen en els seus domicilis el major temps possible” expliquen des del consistori, des d'on apel·len a la seua obligació i la de tots els ciutadans per a fer front aquesta decisió.

    En aquest sentit, expliquen a través d'un comunicat, malgrat les conseqüències “caràcter religiós, emocional i econòmic que per a moltes persones té aquesta situació” consideren que és la suspensió és el més lògic perquè és “salut pública i l'interés general el que està en joc”.

    Pujar