28 de març de 2020 28/3/20

Els supermercats valencians respiren: "La cadena agroalimentària ha demostrat que està a l'altura"

Els supermercats valencians respiren: "La cadena agroalimentària ha demostrat que està a l'altura" - (foto 1)
  • Des de l'Associació de Supermercats de la Comunitat Valenciana segueixen insistint que l'abastament està garantit

La por a la falta de proveïment va fer que la setmana passada les instal·lacions de tots els supermercats de la Comunitat Valenciana es veiessin abarrotades. Prestatges buits, van fer que la por a quedar-se sense productes creixés provocant encara més aglomeració de persones en aquests comerços.

Ara, un cop dies després de decretar-se l'estat d'alarma sembla que tot torna a poc a poc a la normalitat. Així ho explica en directe de l'Associació de Supermercats de la Comunitat Valenciana (ASCV), Pedro Reig, en declaracions a InterCafé d'Intereconomía València recollides per elperiodic.com

"A poc a poc anem a veure una normalització, segueix havent afluència però evidentment a l'restringir horaris i aforament sempre tens molt moviment" apunta Reig, a el temps que reconeix que els últims dies s'ha generat una gran tensió laboral a tota la cadena ja que s'han registrat "alguns comportaments incívics en alguns moments".

Malgrat això, el director de ASUCOVA es mostra satisfet de la feina feta: "Tota la cadena agroalimentària ha hagut d'estar a l'altura amb totes les limitacions i mancances. No s'ha trencat la cadena i s'ha continuat treballant superant la part més greu. Ara hem de vetllar per la normalitat i la seguretat dels treballadors ".

Respectar la seguretat dels treballadors, incidir en la certesa que es compten amb aprovisionament de EPI necessaris per fer front a aquests dies de crisi sanitària tot i que "evidentment hi ha necessitat de tots aquests tipus de productes".

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar