28 de maig de 2020 28/5/20

Els veïns afectats pel temporal en Les Palmeretes i El Perelló poden sol·licitar ajudes a l'Estat

Els veïns afectats pel temporal en Les Palmeretes i El Perelló poden sol·licitar ajudes a l'Estat - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Sueca detalla les ajudes per determinats danys després del temporal Gloria

L'Ajuntament vol informar la ciutadania de la possibilitat de sol·licitar ajudes de l'Estat a aquelles persones que, després del temporal Gloria, hagen patit greus danys que els provoquen una situació d'emergència que altere les seues condicions de vida.

L'Estat ha establit els següents requisits per a sol·licitar les ajudes per part de particulars:

- unitats familiars o de convivència econòmica que hagen patit danys materials en el seu habitatge habitual o en els seus estris de primera necessitat;

- comunitats de propietaris, en règim de propietat horitzontal, per a danys que afecten elements d'ús comú;

- titulars d'establiments mercantils, industrials o de serveis, degudament registrats a efectes fiscals i amb un nombre d'empleats igual o inferior a 50;

- persones físiques o jurídiques que hagen dut a terme prestació personal o de béns, a requeriment de l'autoritat competent en matèria de protecció civil en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat.

Per a efectuar les sol·licituds correctament, hauran d'utilitzar els models que figuren en l'Orde INT/277/2008, de 31 de gener, a través de la web de la Direcció General de Protecció Civil i Emergències www.proteccioncivil.es. També podran descarregar-les des de la web www.sueca.es i entregar-les en el Departament d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

El període de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de febrer. Des del consistori lamenten el termini tan breu per a esta presentació, però ha sigut este mateix matí quan Delegació de Govern ha comunicat a l'Ajuntament la possibilitat de rebre estes ajudes per part de la ciutadania i els requisits necessaris.

Temporal Gloria a la Comunitat Valenciana

Temporal Gloria a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
Pujar