elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El MIM tanca demà la seua 31a edició amb un espectacle familiar que barreja els viatges amb l’última tecnologia

El MIM tanca demà la seua 31a edició amb un espectacle familiar que barreja els viatges amb l’última tecnologia
  • Els Brodas Bros projectaran a l’escenari del CM Bernat i Baldoví de Sueca una ambientació futurista i robòtica plena de mappings, làsers, leds i danses aèries impossibles

MÉS FOTOS
El MIM tanca demà la seua 31a edició amb un espectacle familiar que barreja els viatges amb l’última tecnologia - (foto 2)
El MIM tanca demà la seua 31a edició amb un espectacle familiar que barreja els viatges amb l’última tecnologia - (foto 3)

Després de quatre intenses jornades repletes de gestos escènics, la Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM) conclou demà la celebració de la seua 31 edició amb l’arribada de la companyia catalana Brodas Bros. El Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca acollirà la posada en escena d’Around the World, un espectacle visual i musical diferent i original que mostra el recorregut de les dos parelles de germans a través de tot el món. Després d’haver portat el seu hip-hop mediterrani per tot el món, des dels Estats Units, passant per Amèrica Central i del Sud, Europa, Àfrica, Orient Mitjà, Japó i la Xina, la companyia catalana conjuga en l’espai teatral percussió, música i dansa amb l’única intenció de crear una atmosfera d’energia positiva i bon ambient, acompanyada d’una comunicació total amb el públic al qual en tot moment és incentivat a ballar i gaudir de les coreografies espectaculars dels ballarins. Els Brodas Bros mostraran en la cinquena i última jornada de MIM d’aquest 2021 el seu domini excepcional de l’escenari, jugant a la perfecció amb el ritme, la pausa, el silenci i l’eufòria, amb les seues coreografies vertiginoses, plenes d’acrobàcies, complementades de beatbox i gags. Tota una innovadora posada en escena que recorda la quotidianitat del dia a dia al carrer de qualsevol ciutat nord-americana o europea del segle XXI. La companyia nascuda l’any 2006 és un dels grups de dansa urbana més coneguts del país. De fet, són pioners en portar aquest estil als grans escenaris.

La jornada de diumenge serà també l’última oportunitat per a veure també en la Mostra Internacional de Mim l'espectacle poètic de  L’odissea de Latung La La de David Ymbernon; reflexionar amb Crisálida  d’Antes Collado; i riure amb Fisura de Murmuyo i amb Greenpiss d’Yllana, que servirà de cloenda d’aquesta 31a edició. Per altra banda, el MIM va programar una funció extraordinària de Migrare de la Cia. Maduixa per a les 19 hores després d’haver hagut de cancel·lar un espectacle de carrer per la pluja el passat dijous. L’organització va anunciar als mitjans oficials que tota aquella persona amb entrades de la funció cancel·lada podrien accedir a aquesta representació amb la seua entrada.

La Mostra Internacional de Mim a Sueca està patrocinada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sueca, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, l’Institut Valencià de Cultura i la Fundació Bancaixa i ha comptat en aquesta 31 edició amb la col·laboració d'À Punt com a mitjà oficial del festival.

Pujar