17 de gener de 2020 17/1/20

Sueca tria les imatges dels cartells anunciadors de les pròximes festes de Falles i Setmana Santa

Sueca tria les imatges dels cartells anunciadors de les pròximes festes de Falles i Setmana Santa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sueca tria les imatges dels cartells anunciadors de les pròximes festes de Falles i Setmana Santa - (foto 2)
  Sueca tria les imatges dels cartells anunciadors de les pròximes festes de Falles i Setmana Santa - (foto 3)

  Sueca ja coneix els treballs guanyadors que posaran la imatge als cartells de les pròximes festes de Falles i Setmana Santa, que organitza l'Ajuntament de Sueca a través de la Regidoria de Festes. El jurat s'ha reunit este dimarts en el saló de plens de l'edifici consistorial per tal de valorar totes les imatges que s'han presentat en esta convocatòria a cadascun dels dos concursos.

  En el cas del cartell anunciador de les Falles, el guanyador ha estat Juan Girbes, de Museros, per la seua obra «Foc blanc»; mentre que en Setmana Santa el treball elegit ha estat el del suecà Carles Lledó, amb «Reflexos».

  En esta edició s'han presentat dotze propostes al concurs de Falles. Han quedat finalistes els treballs de Rubén Lucas, de Torreagüera (Múrcia) amb «Ya están aquí»; i el suecà Carles Lledó, guanyador enguany del concurs de Setmana Santa per «Ànima fallera».

  Pel que fa a la convocatòria de Setmana Santa, han estat nou els treballs que optaven a convertir-se en imatge oficial. Com a finalistes han quedat el algemesinenc Vicent Granell amb «Gavina»; i Rubén Lucas, que ha quedat finalista en les dos concursos. Els treballs que han concorregut, en les dos convocatòries, han estat enviats des de Sueca, poblacions veïnes i d'altres punts de la geografia espanyola.

  El jurat, el mateix en els dos casos, ha estat format per Pau Roselló, regidor de Festes; Xavier Masó, regidor de Turisme, Pio Lledó, regidor de l’oposició; Elies González, expert en disseny gràfic; Manel Baixauli, director de l'Escola d'Art Escultor Beltrán i Saray Puchades, professional de la comunicació. A més també han participat del veredicte el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, que ha donat el seu vot en el concurs del cartell anunciador de les Falles i el president de la Junta Major de Confraries, Pedro Juan Martínez, que ha tingut vot  en el concurs del cartell de la Setmana Santa.

  El regidor de Festes, Pau Roselló, ha estat l’encarregat d'anunciar el veredicte del jurat al guanyador del cartell de Setmana Santa i enguany, la Fallera Major de Sueca, Tània Sáez, ha donat la bona nova al guanyador del cartell anunciador de les pròximes Falles.

   

  ocultar
  Sueca tria les imatges dels cartells anunciadors de les pròximes festes de Falles i Setmana Santa
  Pujar