18 de novembre de 2019 18/11/19

Sueca sotmet la seua gestió al balanç de la ciutadania

Sueca sotmet la seua gestió al balanç de la ciutadania - (foto 1)

  L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el seu govern municipal tenen previst celebrar un fòrum de debat que s'ha programat per al pròxim divendres, 12 de gener, al Casal Jove de Sueca per tal de donar compte de la seua gestió en els dos primers anys de l’actual legislatura. La iniciativa de participació ciutadana naix com un espai de diàleg, amb l’objectiu de facilitar la comunicació i l’intercanvi d’idees entre els ciutadans de Sueca i el govern municipal.

  #AQuiCorresponga, així és com s’ha anomenat este debat obert amb els veïns. “Hem triat este nom perquè volem convidar la ciutadania directament a interpel·lar-nos. No venim només a contar el nostre punt de vista. El nostre interés és que la gent puga fer-nos arribar directament les seues propostes, inquietuds, preocupacions i suggerències” afirmen des del consistori.

  L'acte començarà a les 20:00 hores, i en ell compareixerà l’alcaldessa acompanyada dels diferents regidors del govern local. En acabar l'exposició de la primera autoritat municipal, s'obrirà un debat on els veïns assistents podran exposar tot allò que estimen oportú. Fins i tot, podran adreçar-se directament als diferents regidors per a plantejar-los qualsevol dubte o pregunta sobre les seues competències, que serà contestada en el mateix moment.

  Este balanç pretén ser un exercici de transparència en la gestió municipal i, alhora, busca sumar perspectives, des de la proximitat amb la ciutadania, per construir junts el futur de Sueca.

  L’objectiu principal és fomentar la cultura democràtica a casa nostra, garantir la participació de la ciutadania i la implicació de la població en el govern col·lectiu per tal d’arribar als consensos més amplis, han apuntat també des del consistori.

  ocultar
  Sueca sotmet la seua gestió al balanç de la ciutadania
  Pujar