elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Sueca Sona presenta la seua 16ª edició

El Sueca Sona presenta la seua 16ª edició
  MÉS FOTOS
  El Sueca Sona presenta la seua 16ª edició - (foto 2)

  Amb l'arribada del bon temps i la primavera, la capital riberenca s'ompli de bon ambient i música. El Consell de la Joventut i l'Ajuntament de Sueca han presentat el cartell de la nova edició del festival Sueca Sona, una mostra musical del tot consolidada a la ciutat, que va celebrar el seu 15é aniversari l'any passat i arriba enguany encara amb més força a la seua 16ª edició.

  El regidor de Joventut, Xavier Masó, ha avançat que entre les novetats a destacar, enguany, la mostra fa una aposta més transgressora incloent la música electrònica, que compta amb molts seguidors i dj's joves a la localitat. D'altra banda, a més de consolidar i reforçar l'esperit i l'objectiu del festival d'apropar diversos estils musicals als carrers del poble, en esta edició s'ha iniciat una col·laboració amb el festival EspigaRock, a través de la Regidoria de Festes que encapçala el regidor Pau Roselló, per tal de motivar la composició de temes originals i apropar als joves artistes a un dels principals festivals de la comarca i, per tant, a un circuit musical de primer nivell.

  Des del Consell de la Joventut de Sueca expliquen que el col·lectiu porta molts anys promovent l'activitat creativa i, amb ella, la col·laboració entre els joves per a assolir els seus projectes des de la convicció que estes experiències poden aportar i enriquir molt la seua trajectòria. El Sueca Sona és només una de les activitats anuals que es promouen des de l'organització de joves.

  Un programa variat per a tots els públics

  La mostra es presentarà el proper dijous, 6 d'abril, a les 19:30 h. al Casal Jove de Sueca. En el mateix acte s'inaugurarà una exposició col·lectiva, amenitzada per l'actuació de World's Sounds Trio. L'endemà, divendres 7 d'abril, hi haurà una doble cita: a les 19:30 s'ha programat una xerrada i sessió electro a càrrec de Dj Ansthef, al Casal Jove, i a les 23:55 h., una nit de rock, de la mà de Perrera i Replicca, al Hot Rod Café.

  Ja entrat el cap de setmana, dissabte 8 d'abril, s'ha programat un matí variat de pop, acústic i clàssic, a les 12 h., amb Sofia Mazzanaro, Clarinets & films i Play Together (alumnes del mètode Suzuki al CAM José Serrano) al Carrer Mercat, un dels escenaris nous a la darrera edició que va tenir molt bona acollida entre el públic. I a les 22:30 h. tindrà lloc la final del I Concurs EspigaRock, a la Plaça Jaume I, en els voltants del Casal Jove.

  Diumenge, 9 d'abril, serà el torn del grup de funky-disco-soul The Chicken's Band i del jazz de Andragons,. El concert de clausura, que tindrà lloc també al Carrer Mercat a partir de les 12 h., comptarà amb una mostra d'art en directe de la mà de Xussa Català.

  Pujar