elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca reparteix la recaptació de la Marató Solidària entre les famílies més vulnerables per la crisi sanitària

Sueca reparteix la recaptació de la Marató Solidària entre les famílies més vulnerables per la crisi sanitària

  El mes de maig passat, Sueca celebrava la Marató Solidària Reviscolem Sueca, un esdeveniment organitzat pels clubs esportius de la ciutat amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'objectiu era unir la pràctica saludable de l'esport a casa amb la solidaritat en favor de les famílies més desfavorides per la crisi sanitària que vivim. La iniciativa va aconseguir recaptar 12.000 euros que, este matí, després dels tràmits necessaris, han sigut entregats en forma de targetes de compra per a utilitzar en els 158 comerços del municipi que s'han adherit a la iniciativa Reviscolem Sueca.

  “Hui, per fi, després del procés necessari de selecció de les famílies a les quals corresponien estes ajudes, 226 en total, estem entregant estes targetes solidàries per a ser utilitzades en els comerços de Sueca que s'han adherit a la iniciativa Reviscolem Sueca. La finalitat d'esta marató era doble: d'una banda, ajudar a les persones més vulnerables en esta crisi sanitària, i, per una altra, ajudar als comerços de la ciutat contribuint al fet que els diners recaptats es queden a Sueca”, ha assenyalat la regidora d'Acció Social i Comerç, Manoli Egea, qui ha volgut també mostrar el seu agraïment a la ciutadania de Sueca “perquè sempre que se li necessita, està, donant suport a qualsevol iniciativa, molt més si es tracta d'una causa solidària com esta. Com sempre, s'han bolcat completament a ajudar en esta situació tan difícil per a moltes famílies i negocis de la ciutat. També vull agrair al club Sutrail el seu excel·lent treball en l'organització d'esta Marató Solidària Reviscolem Sueca, així com a tots els clubs esportius implicats”.

  “Estes ajudes que s'entreguen hui, són una mostra més de la labor i les iniciatives que ha posat en marxa l'Ajuntament des de l'inici de la pandèmia, per a ajudar a les persones més vulnerables i que més han patit la crisi sanitària. El nostre agraïment a tota la ciutadania que va participar en la Marató Solidària, als organitzadors i col·laboradors. Estava segura que els clubs esportius de Sueca s'anaven a bolcar en tot el que fera falta i s'ha pogut comprovar en esta iniciativa, implicant-se al màxim perquè esta marató funcionara i es poguera recaptar el màxim possible”, ha afirmat la regidora d'Esport, Celia Beltrán.

  Les persones beneficiades d'estes ajudes han recollit hui la seua targeta solidària junt a un fullet amb un llistat de tots els comerços adherits, entre els quals trobem una gran varietat de negocis d'alimentació, hostaleria, roba, farmàcies, òptiques, papereries, sabateries, clíniques dentals i un llarg etcètera. Tots són fàcilment identificables en mostrar d'una manera visible en els seus locals el logotip Reviscolem Sueca.

  Estos 158 comerços adherits a la iniciativa seran els mateixos als quals hauran d'acudir les persones que rebran també, per part de l'Ajuntament, una targeta solidària per haver estat confeccionant mascaretes; i aquells autònoms i pimes que van sol·licitar les ajudes de fins a 400 euros atorgades també per l'Ajuntament de Sueca.

  Pujar