elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca recupera la figura del cap de la Policia Local en les processons

Sueca recupera la figura del cap de la Policia Local en les processons
  • Es tracta d'una tradició que es va perdre en el temps i que el nou equip de govern ha rescatat per a dotar de major solemnitat, si cap, a estos actes religiosos

El govern de Sueca ha decidit recuperar la presència del cap de la Policia Local del municipi en les processons que s'han celebrat ja i se celebraran durant les Festes Majors. Es tracta d'una tradició que es va perdre en el temps i que s'ha tornat a instaurar estos dies, a proposta dels regidors de Protocol, Celia Beltrán, i Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, secundada per tot l'equip de govern. “La intenció és recuperar una antiga tradició que teníem en les processons en les quals participa la corporació municipal, encapçalada per l'alcalde, els tinents d'alcalde i també el comandament de la Guàrdia Civil, com a institució militar, i el cap de la Policia Local, com a institució civil”, ha explicat Beltrán. Per a Ramírez, “la Policia Local demostra amb este gest la seua responsabilitat i compromís social amb tota la ciutadania”. Diumenge passat, 1 de setembre, va poder veure's ja a esta autoritat acompanyant als representants del govern municipal en la processó del Santíssim Crist.

Una altra de les tradicions que es recuperarà és la presència de dos agents de la Policia Local vestits amb uniforme de gala escortant la imatge de la Mare de Déu de Sales, patrona de Sueca, en la processó que se celebrarà en el seu honor el pròxim 8 de setembre.

La regidora de Protocol ha indicat que, enguany, a més de restaurar antigues tradicions, s'ha decidit també convidar a participar en la processó als alcaldes de les entitats locals menors de Mareny de Barraquetes i El Perelló, els quals han acceptat. En el cas del Perelló, l'alcalde acudirà acompanyat de dos regidors. “És un motiu d'orgull la unió i el bon enteniment que tenim amb les màximes autoritats de les entitats locals en l'actual legislatura, sempre amb el propòsit de treballar per a tota la ciutadania”, en paraules de Beltrán.

 

Pujar