14 de novembre de 2019 14/11/19

Sueca recicla amb els cinc sentits

Sueca recicla amb els cinc sentits - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sueca recicla amb els cinc sentits - (foto 2)
  Sueca recicla amb els cinc sentits - (foto 3)

  L'equip d'educació ambiental del programa Recicla amb els cinc sentits ha visitat hui Sueca. La iniciativa que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca i pretén implicar la comunitat escolar en la millora de la gestió de residus, ha entrat este matí a les aules de l'alumnat de 4t de l'ESO de l'IES Joan Fuster de Sueca

  "Anem a insistir per terra, mar i aire en la qüestió de l'educació en el reciclatge. Cal que tots siguem conscients de la necessitat d'implantar bones pràctiques ambientals. Molts dels residus que generem poden ser recuperats. A més, mentre més reciclem, menys diners ens va a costar la factura del fem" ha apuntat la regidora de Medi Ambient, Isabel Jiménez.

  La titular de l'àrea ha explicat que el programa tindrà continuïtat a la localitat. En este sentit, el pròxim 4 d'abril s'ha programat una nova sessió al CEEP Miquel Burguera i, el 2 de maig, una altra destinada al públic usuari del Pavelló Poliesportiu de les Oliveretes.

  Entre les diferents activitats, l'alumnat ha fet la dissecció d'una borsa de fem i ha debatut sobre la correcta separació dels diferents tipus de residus. L'educador ambiental, Juli Zacarés, ha explicat que els tallers busquen motivar els nostres joves i fomentar nous valors de compromís per una societat més responsable amb la protecció del medi ambient.

  Recicla amb els Cinc Sentits és un projecte de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, en el qual participen tots els Sistemes Integrats de Gestió (SIG) de residus: Ecoembes, Ecovidrio, Fundació EcoRaee's, Ambilamp, Fundació Ecotic, Fundació Ecolec, Ecolum, Ecoasimelec, Ecofimática, Europeam Recycling Platform,Tragamóvil i Sigre.

   

  ocultar
  Sueca recicla amb els cinc sentits
  Pujar