elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca es prepara per a la 19 edició del seu espectacle Piromusical

    La capital de la Ribera Baixa celebrarà, el pròxim 14 de setembre, la 19 edició del seu ja tradicional Piromusical, un dels esdeveniments més reconeguts i multitudinaris de les festes patronals de Sueca. Este muntatge pirotècnic, que va nàixer l'any 2000 de la mà de l'empresa pirotècnica Ricasa i del consistori de la localitat, congrega cada any a vora 20.000 persones, entre el públic que acull l'Estadi Municipal Antonio Puchades i aquells espectadors que s'acomoden als voltants de la instal·lació esportiva per a visionar els focs artificials.

    A partir dels 20.00 hores s'obriran les portes del recinte municipal i l'espectacle  Piromusical començarà a les 23.00 hores. Prèviament, com a novetat enguany, s'oferirà un espectacle inaugural amb el títol Vulcania, a càrrec de la companyia Legend.

    Tota aquella persona que ho desitge podrà disfrutar de l'espectacle Piromusical gratis en la zona delimitada per al públic sense seients. Aquells que vulguen presenciar més còmodament l'acte, tindran l'opció de comprar una entrada. Els no residents podran comprar-les, a partir del dilluns 5 d'agost, a les 9 hores, fins al 31 d'agost, a les 24 hores, en la pàgina web https://www.notikumi.com/2019/9/14/xix-piromusical-en-sueca, al preu de 10 euros. Les entrades per als residents en tot el terme municipal de Sueca es posaran a la venda a partir del 28 d'agost, en les oficines de la Tourist Info, a un preu reduït de 2 euros. Només es podran adquirir dos entrades per persona, prèvia acreditació de la residència a través del DNI. Per a evitar les aglomeracions de l'any passat a l'hora de comprar les entrades, des de la Regidoria de Festes s'ha decidit ampliar els recursos humans i l'horari de la Tourist Info, que obrirà a l'agost, de 9 a 13.30 hores, i a setembre, de 10 a 13.30 hores.

    Pujar