29 d’octubre de 2020 29/10/20

Sueca prepara un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants

Sueca prepara un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants - (foto 1)

  La Regidoria de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Sueca ha preparat un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants amb la finalitat de facilitar l'accés al cementeri en esta època en què les visites es multipliquen. L'horari establit serà el següent: del 29 d'octubre a l'1 de novembre, romandrà obert de 9 a 18 hores sense tancar al migdia. El mateix dia 1 s'oferirà una missa en honor a tots els nostres difunts, a les 12 hores, en la plaça de la Mare de Déu de Sales del mateix cementeri.

  D'altra banda, i “com en anteriors ocasions, posarem a la disposició de la ciutadania, el pròxim dia 1, un servei d'autobusos gratuït que circularà ininterrompudament des de les 9 del matí fins a les 18 hores de la vesprada”, ha explicat el regidor responsable, Joan Carles Vázquez.

  Els autobusos eixiran des de Sueca, a partir de les 9 hores fins a les 17.30, des de les parades situades en el bar Llopis, enfront de Mercadona de l'avinguda de Gardient; Bernat Aliño, en l'eixida del túnel; església de la Miraculosa; Granja Arrossera; avinguda de l'Albufera, al costat de la sala Cancela; i avinguda de les Cendroses. Els autobusos de tornada eixiran del cementeri fins a les 18 hores.

  Les eixides del Perelló es realitzaran a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i 18.00 hores, des de la parada de l'autobús de l'entitat local menor. Pel que respecta a Mareny de Barraquetes, els autobusos eixiran també a les 10.30 i 16.00, i la volta serà a les 13.30 i 18.00 hores, des de la seua parada de l'autobús.

  Pel que fa al trànsit, quedarà prohibida la circulació i l'estacionament de vehicles als carrers Sebastià Diego, des de l'encreuament amb el carrer Doctor Fleming fins al cementeri, i en l'encreuament del camí de Vilella en el camí del cementeri. Solament estarà permesa la circulació de taxis i d'aquells vehicles particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics, per l'avinguda de Vilella fins a la façana del cementeri, sense poder estacionar més de 5 minuts.

  Pujar