elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca es prepara per a la celebració de Tots Sants

Sueca es prepara per a la celebració de Tots  Sants
  • La situació sanitària actual permet que les mesures preventives siguen menys restrictives que l'any passat

L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Cementeri Municipal, ultima els preparatius per a la la festivitat de Tots Sants. “La situació actual de la crisi sanitària ha permés que les mesures preventives siguen menys restrictives que les de l'any passat. La ciutadania que desitge assistir al Cementeri, podrà fer-ho en l'horari especial que s'ha establit i que serà ininterromput de 9 a 18 hores, des del dia 28 d'octubre fins a l'1 de novembre. D'altra banda, disposarà també d'un servei d'autobús gratuït, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre. L'entrada al Cementeri serà lliure, sempre que no se supere l'aforament”, ha assenyalat el regidor responsable Joan Carles Vázquez.

Una altra de les mesures establides, serà l'accés per la porta principal, mentre que l'eixida s'efectuarà per la segona porta del Cementeri, la més pròxima a la plaça de la Mare de Déu de Sales, creant així un circuit perquè les persones transiten pel seu interior. Els i les assistents disposaran de gel hidroalcohòlic a l'entrada i eixida del recinte, i serà obligatori l'ús de mascareta. Enguany es recupera la Missa de Difunts, que se celebrarà el dia 1 de novembre, a les 12 hores.

Pel que respecta al  servei d'autobús gratuït que facilita l'Ajuntament, estarà en servei els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, de 9 a 18 hores. Les eixides des de Sueca, des de les 9 fins a les 17.30 hores, es realitzaran en les parades de l'església del Carmen, Mercadona (ronda de Sales), Bar Llopis, Raconà del Xúquer, Cementeri, Central Policia Local, Pavelló Cobert, Caixa Popular, Centre de Salut, Estació del tren, avinguda Cendrosses i Sala Cancela. Les eixides des del Perelló es realitzaran, des de la parada de l'autobús, a les 10.30 i 16 hores. La volta podrà ser a les 13.30 o 18 hores. En el cas del Mareny de Barraquetes, les eixides es realitzaran, des de la parada de l'autobús també, a les 10.30 i 16 hores; i la volta, a les 13.30 o 18 hores.

Pel que fa als vehicles, quedarà prohibida la circulació i estacionament al carrer Sebastià Diego, des de l'encreuament amb el carrer Dr. Fleming fins al Cementeri; i l'encreuament del camí Vilella amb el camí del Cementeri. Tan sols es permetrà la circulació de taxis i vehicles particulars, que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics, fins a l'entrada del Cementeri, sense poder estacionar més de cinc minuts, i realitzant l'entrada per l'avinguda de Vilella.

Pujar