elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca incrementa la seua col·laboració en la formació del professorat

Sueca incrementa la seua col·laboració en la formació del professorat

    Continuant amb la col·laboració per la millora de la qualitat de l'Educació, este curs, de manera complementària a l'organització de les XIII Jornades Socioeducatives que se celebraran l'abril vinent, l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació i mitjançant el Gabinet Psicopedagògic Municipal, ha col·laborat també, per primera vegada, en la realització del seminari El valor educatiu dels equips directius: transformant els centres, el qual es realitzarà al llarg de tot el curs i comptarà amb el suport d'Elena Ortiz, inspectora educativa de zona.

    Així, la sala d'actes de la Casa de la Cultura ha acollit la ponència Avaluació de l'aprenentatge des del Currículum: Planificació, activitats i instruments, impartida pel prestigiós professor i orientador, Javier Cortés, la qual ha comptat amb una gran assistència per part del professorat dels centres educatius de Sueca i altres localitats. “Enguany, amb la implicació del Gabinet Psicopedagògic Municipal, s'han ampliat les jornades educatives incorporant formació específica per als directors i professorat, gràcies també a la col·laboració per part dels inspectors de zona. Estes ponències suposen un avanç a les XIII Jornades Socioeducatives que se celebraran a l'abril de 2022”, ha explicat el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez.

    Al gener, se celebrarà la ponència Ciberseguretat i competència digital, a càrrec de la professora Yolanda Corral; i, al mes de febrer, el professor Ximo Roig impartirà la ponència Disseny Universal d'Aprenentatge (DUA) i Programació multinivell.

    Per a finalitzar estes activitats de formació del professorat, les XIII Jornades Socioeducatives tindran lloc el mes d'abril amb el lema Convivència i Inclusió Educativa. Així, el dia 7 d'abril, Nélida Zaitegi, presidenta del Consell Escolar Basc, mestra, i pedagoga, presentarà la ponència marc de les Jornades amb el títol Desenvolupament humà i Justícia Social; i el 9 d'abril, Mª del Coral Elizondo, mestra, psicòloga i orientadora, experta en Educació Inclusiva i Organització Escolar, impartirà la ponència Eines per a la Inclusió Educativa.

    Pujar