16 de juliol de 2020 16/7/20

Sueca il·lumina el Nadal

  • L'Ajuntament prepara una inauguració especial per al dia 8 i amplia enguany la il·luminació nadalenca a la zona perifèrica de la ciutat

Les Regidories de Turisme, Comerç i Festes de l'Ajuntament de Sueca han preparat una inauguració molt especial per a celebrar l'arribada del Nadal. Diumenge que ve 8 de desembre, a les 20 hores, tindrà lloc la tradicional encesa de la il·luminació nadalenca amb moltes sorpreses, especialment per als més xicotets de la casa.

“La nostra intenció és que tots els ciutadans, xiquets i adults, puguen gaudir al màxim de les festes i l'ambient nadalenc i, al mateix temps, afavorir al comerç local animant a realitzar les compres a la nostra ciutat”, ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea. “Des de la Regidoria de Festes s'ha decidit enguany ampliar la il·luminació nadalenca amb la finalitat que no es quede concentrada al nucli del municipi, sinó que també puguen gaudir d'este ambient en la perifèria de la ciutat de Sueca”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro.

A més de descobrir la nova il·luminació de l'arbre i la plaça de l'Ajuntament, la Regidoria ha preparat uns canons de neu artificial que contribuiran a crear un ambient encara més especial i nadalenc. Els assistents podran gaudir també amb la presència de dos dels personatges més estimats pels xiquets i xiquetes, com són Peppa Pig i Mario Bros, els quals entregaran globus i bastonets de caramel típics del Nadal als presents.

Així mateix, els més previsors podran depositar la seua carta a la casa del Pare Noel que també s'inaugurarà eixe dia, i que quedarà instal·lada en la plaça, baix del campanar, i podran realitzar-se una fotografia en el photocall que es muntarà per a l'ocasió. El personatge Elfo, a més de recollir totes les cartes, oferirà informació de la campanya que s'està duent a terme per a potenciar el comerç local.

La casa del Pare Noel estarà oberta al públic els dies 8, 13, 14, 15, 21, 22, 23 i 24 de desembre, en l'horari d'11 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores, excepte el diumenge 15 que únicament obrirà pel matí.

Pujar