elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca per Davant arriba a un acord de governabilitat amb el Partit Socialista de Sueca

Sueca per Davant arriba a un acord de governabilitat amb el Partit Socialista de Sueca
  MÉS FOTOS
  Sueca per Davant arriba a un acord de governabilitat amb el Partit Socialista de Sueca - (foto 2)

  Després d’una setmana de reunions i d’haver escoltat a les diferents formacions polítiques que s’han adreçat a Sueca Per Davant, així com a la militància, "volem informar a l’opinió pública de Sueca, del Perelló i del Mareny de Barraquetes, que SUECA PER DAVANT hem arribat este diumenge, 4 de juny, a un acord de governabilitat amb el Partit Socialista de Sueca per als pròxims quatre anys", afirmen en un comunicat.

  "L'acord assolit per SUECA PER DAVANT amb la força política més votada en les passades Eleccions Municipals del 28 de maig a Sueca és un acord programàtic, o siga, un acord basat en els programes electorals de les dos formacions".

  "Després dels resultats electorals que ens va deparar la nit del 28-M a Sueca, des de SUECA PER DAVANT entenem que este acord de governabilitat és l’acord que major estabilitat pot aportar a la nostra ciutat. La resta de combinacions possibles per formar govern, al nostre entendre, serien igual de lícites però no igual de sòlides. En este sentit, SUECA PER DAVANT hem tractat de ser coherents amb allò que hem dit durant tota la campanya electoral, que no és cap altra cosa que anàvem a anteposar l’interés general de la ciutadania al nostre interés particular, dit d’una altra manera, anàvem a posar sempre Sueca per davant. Dit açò, des de SUECA PER DAVANT entenem que l’alcaldia de Sueca hauria d’ostentar-la el candidat del Partit Socialista".

  En el transcurs de les diferents reunions, SUECA PER DAVANT també ha fet saber al Partit Socialista de Sueca que "som partidaris de donar continuïtat a la fòrmula posada en marxa la passada legislatura de fer partíceps a la resta de formacions polítiques amb representació municipal de la gestió de determinades àrees a l’Ajuntament".

  Per últim, "els tres regidors i regidores de SUECA PER DAVANT volem agrair totes les felicitacions i mostres d’estima i suport rebudes al llarg d’esta setmana. Com vam dir en l’escrit d’agraïment publicat recentment, el pròxim 17 de juny encetarem una nova legislatura, la primera de SUECA PER DAVANT en l’Ajuntament. Julián, Noelia i Sari estan a la vostra disposició. No vos fallarem", conclouen

  Pujar