elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca convoca el I Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes

Sueca convoca el I Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes
  • D'altra banda, el tradicional Concurs d'Aparadors dels comerços es transforma enguany en una Mostra en la qual tots els participants rebran un premi de 100 euros per a gastar en eixos mateixos negocis que s'inscriguen en la Mostra

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sueca junt a l'associació comercial Arrima’t han posat en marxa el primer Concurs Nadalenc de Balcons, Finestres i Façanes decorats especialment per a rebre estes festes. La regidora responsable de l'àrea, Manoli Egea; l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; i el president d’Arrima't, Tony Landete, han presentat este concurs que s'emmarca dins del programa d'activitats que s'ha elaborat des del consistori per a celebrar el Nadal.

“Enguany, a causa de la crisi sanitària que estem vivint, hem hagut d'adaptar-nos a la situació davant la impossibilitat de celebrar els actes tradicionals típics d'estes dates. Des de la Regidoria de Comerç i Arrima’t, hem organitzat un nou concurs que consistirà a omplir els balcons, finestres i façanes de Sueca d'ambient nadalenc. Podrà participar tota la ciutadania, i les millors decoracions tindran importants premis”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui també ha explicat que estos premis s'entregaran en forma de targetes regal per a utilitzar en els comerços i negocis de Sueca que participen en la Mostra d'Aparadors Nadalencs. “Després de comprovar que el tradicional Concurs d'Aparadors dels comerços havia patit en els últims anys una baixada considerable en el nombre de participants per diverses causes, i perquè no es perdera eixa il·lusió per decorar les botigues i negocis de la nostra ciutat, hem decidit enguany reconvertir el concurs en una mostra. Tots els comerços participants rebran una targeta regal de 100 euros per a utilitzar també en estos mateixos comerços que s'inscriguen en la Mostra, i inunden d'esperit nadalenc Sueca”, ha assenyalat Manoli Egea.

Per a l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, es tracta d'una iniciativa que beneficiarà al comerç local per partida doble, ja que tots els premis que s'entreguen en forma de targetes regal, tant del Concurs de Balcons com de la Mostra d'Aparadors, es reinvertiran a Sueca, en eixos mateixos negocis que participen. “L'objectiu és que es puguen beneficiar tots els comerços de Sueca i, al mateix temps, contribuir a crear un ambient nadalenc i a aportar un poc de llum i optimisme a esta època tan dura que estem vivint, ja siga des de les llars com des dels comerços, amb eixa decoració especial. Voldria felicitar tant la regidora com a Arrima’t, per les iniciatives que estan duent a terme sempre per a afavorir al comerç local”.

Per la seua banda, el president d’Arrima’t, Tony Landete, ha explicat que l'objectiu de la Mostra d'Aparadors és “motivar als comerciants a decorar els seus negocis amb creativitat, innovació i originalitat per a fer de Sueca una ciutat atractiva comercialment i propiciar les compres també de ciutadans d'altres poblacions. Vull agrair la implicació de l'Ajuntament, i especialment de la Regidoria de Comerç, per tot el treball i la inversió econòmica que s'està realitzant per a dur a terme estos projectes en benefici de Sueca. És de remarcar que tots eixos diners que destina l'Ajuntament per a la realització d'estes campanyes reverteixen sempre en el comerç local, es queduen a la nostra ciutat”.  

La inscripció per a participar en la Mostra d'Aparadors podrà realitzar-se a través d'un  formulari que estarà disponible en les xarxes socials oficials de l'Ajuntament de Sueca, fins al 13 de desembre. Des de la Regidoria s'ha previst que puguen participar fins a un màxim de 100 comerços locals, que seran comptabilitzats per ordre d'inscripció.

Pel que respecta al Concurs Nadalenc de Balcons, Finestres i Façanes, les persones interessades a participar hauran d'inscriure's també a través d'un formulari que trobaran en les xarxes socials oficials de l'Ajuntament de Sueca, fins al 17 de desembre. El concurs oferirà cinc premis de 1.000, 700, 500, 400 i 200 euros a través de targetes regal per a utilitzar en els comerços participants en la Mostra d'Aparadors Nadalencs. Els guanyadors i guanyadores es donaran a conéixer el dia 24 de desembre, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, i l'acte de lliurament de premis se celebrarà el 15 de gener.

Pujar