elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca celebra la festivitat del 12 d'Octubre

Sueca celebra la festivitat del 12 d'Octubre

    El municipi de Sueca va celebrar dissabte passat la festivitat del 12 d'octubre, dia de la Hispanitat i de la Verge del Pilar. Per este motiu, com tots els anys, la Guàrdia Civil va organitzar també una sèrie d'actes per a commemorar este dia, als quals va assistir una gran representació de la Corporació Municipal, encapçalada per l'alcalde, Dimas Vázquez, així com la Festera Major de Sueca, Alicia Falcó, i la seua Cort d'Honor.

    Després de la missa celebrada en la Reial Església de Nostra Senyora de Sales, tots els assistents es van desplaçar fins a la caserna de la Guàrdia Civil on va tindre lloc un acte protocol·lari en el qual es van entregar uns diplomes de reconeixement a guàrdies civils, així com a l'inspector de la Policia Local, José Torres, que es jubila en este mes d'octubre.

    L'alcalde de Sueca, després d'agrair la invitació a l'acte, va tindre també paraules d'agraïment per l'estreta col·laboració existent entre la Guàrdia Civil, Policia Local, guardes rurals i Protecció Civil “amb la vostra professió, i el vostre esforç, garantiu una convivència segura que mereix el nostre reconeixement; perquè no hi ha democràcia, ni llibertat, ni drets, sense seguretat”.

    Pujar